IJshockeyschool

IJshockeyschool jeugd

IJshockey is een leuke, gezonde teamsport en tevens de snelste teamsport ter wereld. IJshockey in Nederland is inmiddels een volwaardige sport die met veel plezier door steeds meer mensen wordt beoefend.

Voor kinderen die graag willen kennismaken met ijshockey is er bij de Zoetermeer Panters een eigen IJshockeyschool. Onze school is bij uitstek geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Hoe jonger men begint hoe beter. Uw kind leert namelijk niet alleen schaatsen, maar ook functioneren in teamverband. Goed voor de sociale vaardigheden en de weerbaarheid van uw kind. Afhankelijk van leeftijd en ervaring passen wij de lessen aan. Zo leert de één de prille beginselen van het schaatsen, terwijl de ander al bochten leert maken en remmen. Op deze manier houden we het voor ieder kind leuk, interessant en leerzaam. Uiteraard staat plezier maken voorop! Om kennis te maken met deze sport bieden wij u een kennismakingscursus aan van vijf lessen + 1 gratis les bij de IJshockeyschool.

Tijdens deze cursus krijgt uw kind een volledige ijshockeyuitrusting van de school te leen, excl. de schaatsen. (We hebben wel een aantal paar schaatsen op voorraad. Als we de juiste maat hebben kunnen deze natuurlijk mee geleend worden.) Pas na de cursus neemt u de beslissing of uw kind verder gaat met ijshockeyen.

Heeft uw kind de ijshockeyschool doorlopen dan bekijken we aan het einde van het ijshockeyseizoen de vorderingen van uw kind en wordt advies uitgebracht over de vervolgmogelijkheden. Uw kind kan bijvoorbeeld nog één jaar op de IJshockeyschool blijven óf overgaan naar een team. De Zoetermeer Panters heeft diverse jeugdcompetitieteams.

Trainingstijden en kosten

De ijshockeyschool traint twee maal in de week. Op maandag van 18.00 -19.00 en zaterdag van 13.30-14.30 uur.

Uw kind kan een kennismakingscursus volgen op de IJshockeyschool deze cursus kost € 37,50 inclusief ijshockeyuitrusting (excl. ijshockeyschaatsen). Wilt uw kind na de kennismakingscursus doorgaan met ijshockey, dan betaalt u € 245,= voor het hele seizoen (inclusief de kosten van de kennismakingscursus).

Een complete ijshockeyuitrusting is een hele investering. Gelukkig is het bij de IJshockeyschool mogelijk om een uitrusting te huren voor het hele seizoen. Voor de uitrusting betaalt u € 50,= huur en € 70,= borg. De borg ontvangt u retour na inlevering aan het einde van het seizoen indien in goede staat, schoon en compleet. Alle kosten worden via een automatische incasso geïnd.

Aanmelden IJshockeyschool jeugd

Wit u uw kind aanmelden voor de kennismakingscursus of ijshockeyschool?  Klik dan hier 

IJshockeyschool volwassenen

IJshockey is een leuke, gezonde teamsport en tevens de snelste teamsport ter wereld. IJshockey in Nederland is inmiddels een volwaardige sport die met veel plezier door steeds meer mensen wordt beoefend.

Voor volwassenen die graag willen kennismaken met ijshockey is er bij de Zoetermeer Panters een eigen IJshockeyschool voor volwassenen. Onze school is bij uitstek geschikt voor volwassenen die graag de basis van onze sport willen leren. 

Trainingstijden en kosten

De IJshockeyschool voor volwassenen is er één keer per week op zaterdag van 13.30-14.30 uur. Tijdens deze cursus krijgt u en volledige ijshockeyuitrusting van de school te leen, excl. de schaatsen. Kosten voor deze cursus zijn 15 euro per les en betaalt u per keer.

Aanmelden IJshockeyschool volwassenen

Aanmelden kan via whatsapp https://chat.whatsapp.com/KQy7vfiYrAkEoQ1ZSsZc3u

Contact

Heeft u een vraag of opmerking voor de Zoetermeer Panters?
Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.