PR Zoetermeer Panters

Zoetermeer Panters en haar Partners, een winnende combinatie !
In Zoetermeer bestaat de mogelijkheid tot het beoefenen van een breed scala van sporten. Naast grote sporten zoals voetbal en veldhockey is er ook voldoende aanbod in de minder grote of bekende sporten. Sinds 1982 wordt er ijshockey gespeeld in Zoetermeer, bij ijshockeyvereniging Zoetermeer Panters. Wedstrijd- en trainingslocatie is het mooie schaats- en evenementencentrum het SilverDome.

Momenteel is Zoetermeer Panters één van de grootste ijshockeyvereniging van Nederland. In totaal zijn er 7 jeugdteams in de leeftijdscategorie van 4 tot 20 jaar. Daarnaast heeft Zoetermeer Panters een eigen ijshockeyschool waar jonge aspirant leden de basisvaardigheden kunnen aanleren, om vervolgens door te stromen naar een team. Niet alleen jongens, maar ook een groeiend aantal meisjes speelt ijshockey.

Voor de volwassenen zijn er vier recreatieteams en natuurlijk heeft de Zoetermeer Panters een 1e team dat op dit moment uitkomt in de eerste divisie.

In het seizoen 2007/2008 bestonden de Zoetermeer Panters 25 jaar. Deze gelegenheid is aangegrepen om de vereniging naar een professioneler niveau te tillen. In de lange termijn toekomstvisie van de vereniging wordt de ambitie uitgesproken een vereniging te zijn waarin de mogelijkheid geboden wordt om zowel recreatief als competitief de ijshockeysport te kunnen beoefenen.

Om onze ambities vorm te kunnen geven moet er veel in de vereniging worden geïnvesteerd. Dit uit zich in een actief vrijwilligersbeleid, een professionelere aanpak bij de trainingen en een helder sponsorbeleid. In het sponsorbeleid wordt een duidelijk beleid neergezet waarin de wederzijdse belangen optimaal tot hun recht komen. Wij zorgen ervoor dat uw sponsorbijdrage niet alleen een donatie is, maar wij staan ervoor dat u als sponsor iets terug kunt verwachten.

Sponsoring van Zoetermeer Panters biedt u vele manieren om uw bedrijf bij een groot publiek te presenteren en te verbinden met jeugd, sport, teamspirit, snelheid en dynamiek!

Neemt u eens vrijblijvend een kijkje bij onze "sponsormogelijkheden" en neem contact met ons op via sponsoring@panters.net