u8: wat een top dag!


12 januari speelden we op ons eigen ijs met Babette als goalie. Ons team werd versterkt door een stoere afvaardiging van de ijshockeyschool. Bobby, Maurick en Lenny deden met de U10 mee. De eerste wedstrijd was tegen de Leiden Lions. Die werden in de eerste minuut meteen verrast door een eerste goal van Stef. Nikki was super alert en bleef de puck in haar vizier houden. Oliver deed meerdere mooie pogingen om te scoren, waaronder een prachtig hard schot van afstand, maar de keeper was helaas te goed en stopte al zijn pucks. Leiden scoort in de negende minuut een gelijkmaker en maakte 4 minuten later een tweede goal. Dit liet Siem niet op zich zitten, hij schoot de puck steeds mooi weg en Lucas hielp onze goalie heel goed. Op 14:40 min. scoort Jens een snel tweede punt! 

Na een korte pauze was onze tweede tegenstander Breda. Lucas scoorde al op 1:20 min. En Tyler maakte een prachtig debuut met het tweede goal toen de klok net 2 minuten had geteld! Kort daarna liet Siem zijn kracht zien en maakte de score 3-0! We hielden iets minder positie in deze partij en Breda scoorde nog twee punten tegen, 

Daarna meteen weer tegen Leiden. Lucas hield zijn eer hoog en scoorde net als in de vorige wedstrijd een prachtig goal op 1:28 min. We speelden heel goed samen. Nikki voorkwam dat de puck op onze helft kwam en Babette stopte een aantal keer pogingen van de tegenstander om door te breken. Tegen Oliver maakte de goalie van Leiden nu geen kans, hij scoorde en maakte de eindstand 2-0!

De pauze was welverdiend en de laatste wedstrijd tegen Breda was weer spannend om naar te kijken. In het begin van deze wedstrijd probeert Lucas te scoren en Nikki speelde nog steeds fanatiek en scherp. Breda scoort in de negende minuut maar Sven maakte daar een minuut later gelijke stand van. 4 minuten voor tijd maakte Sven met een assist van Lucas een tweede goal. Breda maakte dit al snel 2-2. Stef en Lucas hielden de spanning erin en scoorde nét niet in de 13e minuut.

Wat een leuk samenspel met Nikki, Siem en Tyler. Het was soms best even wennen aan elkaar maar heel gaaf om naar te kijken. Op naar volgende week. Ook dan spelen er weer ijshockey scholieren mee!

Er is overigens nog ruimte op de ijshockeyschool! dus geef je snel op ijshockeyschool@panters.net

 

Artikel info

Geplaatst op:
12-01-2020
Geplaatst door:

Tags: