Clinics

IJshockeyclinics: een uniek evenement voor uw bedrijf, school of vereniging!

Een uniek en sportief evenement

Na een succesvol eerste seizoen, continueren wij ook dit seizoen de ijshockey clinics in Zoetermeer voor bedrijven! Maar nu ook voor scholen en verenigingen. Een bijzondere en sportieve manier om uw collega's, relaties, leerlingen of leden mee te verrassen. Teambuilding, een personeelsuitje of een bandversterkende kick-off waar u zich écht mee onderscheidt.

Het basisprogramma ziet er als volgt uit.

  • Ontvangst van de gasten in het PWA Silverdome met koffie of lunch
  • Uitleg en aantrekken van de uitrusting: een belevenis op zich…
  • Twee uur ijspret onder deskundige begeleiding:

- Uitleg

- Oefeningen

- Onderlinge wedstrijden

  • Napraten met een hapje en een drankje – of een uitgebreid arrangement.


Voor wie?
De ijshockeyclinic is voor iedereen: dames en heren, gevorderde en beginnende schaatsers, jong en oud! En natuurlijk kunnen mensen die niet zelf op het ijs willen staan hun collega’s/vrienden aanmoedigen en foto’s maken. Onze deskundige trainers maken het iedereen naar de zin!

Arrangementen
Standaard gaan wij uit van ongeveer 15 deelnemers per keer op het ijs. Meerdere sessies zijn bespreekbaar. Kijk in onze infosheet voor de kosten per persoon voor de clinic. Het horeca-arrangement wordt voor u op maat gemaakt door Horeca Silverdome. Uiteraard kunt u de clinics combineren met een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst in de vergaderfaciliteiten van het Silverdome.

Reageer snel!
Het aantal clinics is helaas beperkt. Reageer daarom snel. Dan kunt u hen verrassen met dit bijzondere evenement waarover zij nog lang zullen napraten.

Voor verdere vragen of boekingen kunt u contact opnemen door een mail te zenden aan: clinics@panters.net en/of 06-52417290.
Wij zien er naar uit u en uw gezelschap een onvergetelijke dag te bieden!

Wilt u dit later nog eens rustig doorlezen dan kunt u de infosheet over: